Jan Eduard Thompson

Jan Eduard Thompson

Partner

Jan Eduard startte zijn loopbaan in 1990 als internationaal belastingadviseur bij Loyens. In 1992 maakte hij de overstap naar het bankwezen bij ABN AMRO. Daar bekleedde hij diverse functies in Structured Finance, Financial Engineering en Corporate Finance. In 2002 besloot hij zich verder te specialiseren in de vastgoedfinanciering. Hiertoe werkte hij bij ABN AMRO Bouwfonds Investment Management & Property Finance (later overgenomen door SNS) als Hoofd Structured Finance. 

Na 20 jaar in de vastgoed financieringsmarkt gewerkt te hebben, zette hij zijn eigen adviespraktijk op in 2011 die hij al snel samenvoegde met die van Gert-Jan Winkelhagen. Na dit 5 jaar met succes gerund te hebben, besloten zij zich bij Beaufort te voegen. 

Jan Eduard heeft voor een grote verscheidenheid aan klanten gewerkt in zowel de publieke als de private sector. Hij combineert sterke analytische kwaliteiten met een diepgaande kennis over en ervaring in (her)financierings- en (her)structureringsstrategieën. Hij is een zeer ervaren transactie manager, die met daadkracht deals sluit.


Mailadres:                               [email protected]

Telefoonnummer:                  +31 (0)6 234 21 968

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken