Gerard Adriaanse

Gerard Adriaanse

DRS. G.J.P. (Gerard) Adriaanse RA MBA

Consultant

Studeerde Accountancy en Information Management aan Nyenrode Business Universiteit en voltooide een Executive MBA aan Ambition Academy/Business School Lausanne.

Gerard begon zijn loopbaan in 1991 in zowel de audit- als samenstelpraktijk van EY. Hij bediende hier tot 2003 een brede portefeuille van klanten in het MKB, de Zorg en grote internationale corporates. Van 2003 tot en met maart 2017 werkte Gerard bij Baker Tilly Berk in de audit praktijk, sinds 2013 als eindverantwoordelijk partner met een portefeuille van overwegend middelgrote en grote nationale en internationale ondernemingen.

Gerard heeft in ruim 25 jaar een zeer brede ervaring opgebouwd binnen veel sectoren, in het bijzonder in de sectoren Bouw, Afval, Biotechnologie, Maritiem/Transport, Zorg, Handel & Industrie, Zakelijke Dienstverlening en ondernemingen actief op het snijvlak publiek/privaat, waaronder Overheids-NV’s en gemeenschappelijke regelingen. Daarbij heeft Gerard altijd een sterke focus gehad op de houdbaarheid van het  business model, risk management, corporate governance, managementinformatie en continuïteitsvraagstukken.

Gerard combineert een intrinsieke en energieke gedrevenheid om te verbeteren met een nuchtere presentatie. Hij denkt overstijgend, overziet complexe situaties en handelt snel, pragmatisch en beheerst, met oog en respect voor de onderneming, de mensen en de directe omgeving. 

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken