Barry van ‘t Hull

Barry van 't Hull

Associate Partner

Barry is een adviseur met een 20-jarig trackrecord van operationeel en financieel management met brede strategische ervaring.

Hij startte zijn professionele loopbaan in 1998 bij KBC Bank als valutahandelaar en adviseerde klanten over financieringsvraagstukken en derivaten. Hij trad in 2001 in dienst bij Nuon (onderdeel van Vattenfall) alwaar zijn focus lag op de herstructurering en verkoop van $ 2,5 miljard aan dochterondernemingen en activa. In 2008 werkte hij in San Francisco om bij een investeerder in duurzame energie, te gaan werken als VP of Finance & Operations. Bij zijn terugkeer in 2012 trad hij toe tot een toonaangevend adviesbureau dat zich richt op herstructurering, prestatieverbetering, financiering en fusies en overnames. In 2017 trad hij toe tot Beaufort als associate partner.

Barry combineert een zakelijk inzicht met een uitgebreide achtergrond in het verbeteren van de bedrijfsvoering, herstructurering en (financiële) activiteiten. Barry heeft veel ervaring in het structureren van transacties, structured finance en fusies en overnames.


Mailadres:                              [email protected]

Telefoonnummer                    +31 (0)6 15 03 48 78

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken