Barry Beckers

Barry Beckers

Consultant

Barry begon zijn carrière in 2003 als management trainee bij ABN AMRO, waarna hij het bankwezen als interne auditor en project manager in verschillende landen en in diverse aspecten heeft leren doorgronden. 

In 2009 volgde een overstap naar de mediasector, waar hij als financial en business controller voor een aantal wereldwijd opererende mediabedrijven verantwoordelijk was voor het adviseren en ondersteunen van CFO’s en management teams in diverse regio’s. 

In 2013 keerde Barry terug in het bankwezen als manager van de afdeling Finance & Business Intelligence, waarbij hij leiding gaf aan 16 professionals. Hierbij heeft hij nieuwe kostprijsmodellen, KPI’s en managementrapporten ontwikkeld, die hebben geholpen bij het succesvol sturen van de organisatie en het winstgevend laten groeien van de kredietportefeuille. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een nieuw datawarehouse en de ontwikkeling van interactieve dashboards.

Barry is ondernemend, optimistisch en hij is sterk in het bedenken van out-of-the-box oplossingen. Daarbij kijkt hij altijd hoe tot de beste oplossing voor alle partijen te komen.

Mailadres:                      [email protected]

Telefoonnummer:         +31 (0)6 15 67 27 84

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken