Onze mensen

Met Beaufort haalt u een energiek en toegewijd team van specialisten in huis met de gemeenschappelijke ambitie om te excelleren op hun vakgebied.

Mensen maken de organisatie. Onze consultants hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven, de bancaire sector en de private equity branche en zijn zeer ervaren in het managen van complexe bedrijfsvraagstukken. Zij begrijpen wat nodig is in het vuur van de strijd. Soms betekent dat stevig en snel ingrijpen, soms strategisch adviseren en manoeuvreren. Net zolang totdat de problematiek is opgelost, maar steeds vanuit het doel van de cliënt.

Beaufort biedt de specialistische kennis en ervaring op het niveau dat cliënten gewend zijn. De consultants hebben een multidisciplinaire achtergrond met expertise op strategisch, financieel, operationeel, bancair en juridisch gebied.

Onze partners en consultants kenmerken zich door een grote mate van persoonlijke betrokkenheid. Als het erop aan komt staan zij permanent tot uw beschikking. Rechtstreeks en persoonlijk contact - zonder onnodige tussenschakels - is de norm. Beaufort staat voor een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, gestoeld op ervaring bij een zeer groot aantal ondernemingen en instellingen in iedere branche.

Onze mensen stellen zich voor:

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken