Jan van Haarlem van Rabo naar Beaufort Consulting

Nieuwegein, oktober 2019

Jan van Haarlem (60) stapt per 1 november 2019 over van Rabobank Real Estate Finance naar Beaufort Consulting. Hij wordt daar partner en zal zich bezighouden met Debt Advisory.

Van Haarlem heeft een lange carrière in het vastgoed, met name op het gebied van vastgoedfinanciering. Hij werkte sinds 1992 onder meer bij de Westland/Utrecht Hypotheekbank, Bouwfonds Property Finance, SNS Property Finance en FGH Bank, veelal in leidinggevende functies. De afgelopen drie jaar was hij senior relationship banker Real Estate Finance Wholesale bij Rabo Real Estate Finance.

Zijn vertrek bij Rabo REF is vooral ingegeven door de kansen die de markt nu biedt. ‘Voor klanten wordt het steeds moeilijker om hun weg te vinden in het doolhof van aanbieders van financieringen, terwijl juist de bestaande grote banken terughoudender worden. Ik heb met veel plezier, grote inzet en betrokkenheid bij FGH Bank gewerkt en later bij Rabo, maar mis wel de uitdaging. Daar komt bij dat ik nu zestig ben en dat het op deze leeftijd nog mogelijk is een nieuwe stap te maken. Ik verheug me dan ook zeer om als partner bij Beaufort Consulting aan de slag te gaan. Vooral het werken in een klein team van professionals trekt me aan.’