Dirk van den Acker associate partner bij Beaufort Corporate Consulting

Nieuwegein, april 2019

Dirk van den Acker, sinds juli 2018 als consultant verbonden aan Beaufort, is per april 2019 als associate partner bij Beaufort Corporate Consulting gestart. Dirk is het dertiende teamlid van Beaufort, dat haar team eerder dit jaar al zag groeien met de komst van Barry Beckers.

Van den Acker begon zijn loopbaan als beleggingsanalist bij Fortis. In 2002 maakte hij de overstap naar Bouwfonds waar hij diverse functies bekleedde bij de onderdelen Property Finance en na de overname door Rabobank, bij Investment Management en FGH Bank. Van den Acker heeft diepgaande kennis opgedaan van vastgoedfinancieringen, risicomanagement en investeringen.

Binnen de Rabo Vastgoedgroep was hij onder meer verantwoordelijk voor het eerste pan-Europese vastgoedleningenfonds van Rabobank met een belegd vermogen van €700m. Bij FGH realiseerde hij een samenwerking van vastgoedfinancieringen tussen de bank en een grote institutionele belegger.

Dirk van den Acker heeft onder meer een Master Business Economics behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een Master of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate.