Bereken de impact van de Coronacrisis op de cashflow van uw vastgoedportefeuille

Nieuwegein, mei 2020.

De Coronacrisis heeft een enorme impact op onze maatschappij en economie.

Als gevolg daarvan hebben veel ondernemingen hun omzet fors zien dalen terwijl de kosten onverminderd doorlopen. Zo ook de vastgoedsector.

De Corona crisis kan daarmee verstrekkende gevolgen hebben voor uw cashflow en liquiditeit.

In dergelijke situaties is het raadzaam naar verschillende scenario’s te kijken om daarmee de impact van deze ontwikkelingen door te rekenen. Beaufort helpt via een uitgebreide cashflow en scenario analyse inzichtelijk te maken waar en wanneer mogelijke knelpunten ontstaan voor u, uw financier en overige stakeholders.

Voor meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied verwijzen wij u naar de presentatie onder ‘Inzicht in Cashflow & Scenario Analyse’ op onze website.

Daarnaast kan Beaufort u begeleiden bij de (her)financiering van uw vastgoedportefeuille en/of de (her)onderhandeling ten aanzien van de met uw financier overeengekomen condities. Met onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en bancaire achtergrond begrijpen wij uw doelstellingen en tevens de wensen van de financier. Hierdoor werken wij efficiënt en kunnen wij voor u een op maat gesneden oplossing creëren.