Beaufort Corporate Consulting stelt Barry Beckers aan als Consultant

Nieuwegein, januari 2019

Barry Beckers is begin januari in dienst getreden bij Beaufort Corporate Consulting. Beckers wordt het twaalfde teamlid van het consultancybureau dat gespecialiseerd is in financial advisory en management consultancy diensten.

Na zijn loopbaan te zijn begonnen als management trainee bij ABN AMRO, ging Beckers als internal auditor en projectmanager aan de slag in het bankwezen. In 2009 maakte hij de overstap naar de mediasector waar hij als business controller voor een aantal wereldwijd opererende mediabedrijven verantwoordelijk was voor het adviseren en ondersteunen van CFO’s in diverse regio’s. 

Zo’n vier jaar later keerde Beckers terug naar de bankensector – hij werd aangesteld als manager van de afdeling Finance & Business Intelligence, waar hij leiding gaf aan bijna twintig professionals. In die rol heeft hij onder meer nieuwe kostprijsmodellen, KPI’s en managementrapporten ontwikkeld die hebben geholpen bij het succesvol sturen van de organisatie en het winstgevend laten groeien van de kredietportefeuille. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een nieuw datawarehouse en voor de ontwikkeling van interactieve dashboards.

Barry Beckers heeft een Master in International Business behaald aan de Universiteit van Maastricht en een Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam.

(Originele tekst van Consultancy.nl)