Andersch en Beaufort tekenen samenwerkingsovereenkomst inzake cross-border herstructureringsadvies

Andersch AG (Andersch) en Beaufort Corporate Consulting B.V. (Beaufort), beiden onafhankelijke herstructureringsadviesbureaus kondigen aan dat zij een overeenkomst hebben getekend t.b.v. samenwerking op Internationale herstructureringstrajecten. In hun eigen thuisland Duitsland en Nederland zijn beide ondernemingen gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van ondernemingen en hun stakeholders in het oplossen van complexe financiële en strategische uitdagingen in bijzondere bedrijfssituaties voor zowel middelgrote als grote ondernemingen. Andersch en Beaufort adviseren bestuurders, aandeelhouders als financiers en beschikken daartoe over zeer ervaren en hands-on restructuring professionals. Beiden hebben een focus op probleemanalyse, crisisstabilisatie, schuldherstructurering en post-transactie trajecten.

Michiel Tempelman een van de oprichters van Beaufort meldt “zeer verheugd en trots te zijn op het sluiten van deze samenwerkingsovereenkomst met een leidende Internationale partij als Andersch. Deze samenwerking maakt het mogelijk onze Internationaal opererende klanten nog beter van dienst te zijn”.

Tammo Andersch, bestuursvoorzitter van Andersch, voegt toe: “Met Beaufort hebben wij de best mogelijke partner in Nederland gevonden om onze klanten te adviseren in complexe cross-border herstructureringstrajecten in een land dat zeer belangrijk is voor Duitse ondernemingen. We hebben inmiddels talrijke herstructureringstrajecten begeleid waarin onze klanten uitdagingen hadden met een Internationaal karakter. Onze samenwerking met Beaufort helpt ons om de best mogelijke advisering te geven aan ondernemingen met uitdagingen in Nederland”.


Over Andersch

Andersch is een leidend onafhankelijk adviesbureau en adviseert ondernemingen en hun stakeholders op het gebied van herstructureringsvraagstukken en financiële, strategische en bedrijfskundige kwesties. Vanuit kantoren in Frankfurt, Hamburg en Düsseldorf bedient Andersch klanten zowel lokaal als Internationaal van MKB tot de grootste en meest complexe Internationale situaties. Voor meer informatie: www.andersch-ag.de.


Over Beaufort

Beaufort is een onafhankelijke adviesbureau, landelijk actief voor middelgrote ondernemingen. De focus van Beaufort ligt op het bedrijfskundig en financieel adviseren en ondersteunen van aandeelhouders, directies en management in bijzondere bedrijfssituaties.

Beaufort is gespecialiseerd in het uitvoeren van quick scans, opstellen van herstelplannen, doorrekening van scenario’s en het bieden van tijdelijke managementoplossingen. De werkwijze van Beaufort kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke benadering, in combinatie met slagvaardigheid en oplossingsgerichtheid. Voor meer informatie: www.beaufortconsulting.nl.


Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u contact opnemen met:

Tammo Andersch
andersch@andersch-ag.de
+49 69 2722995 20

Mike Zöller
zoeller@andersch-ag.de
+49 69 2722995 38

Arthur van Midden
a.vanmidden@beaufortconsulting.nl
+31 30 7672 611

Michiel Tempelman
m.tempelman@beaufortconsulting.nl
+31 30 7672 611