Beaufort Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Beaufort Corporate Consulting gelooft in maatschappelijke betrokkenheid. Naast onze actieve rol als adviseur van zorginstellingen ondersteunen wij diverse projecten en proberen wij onze bijdrage te leveren aan diverse goede doelen.

KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Beaufort deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Beaufort draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan. Als Zakenvriend proberen wij onze bijdrage te leveren om kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. 

Alzheimerfonds Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen. Momenteel hebben 270.000 mannen en vrouwen in Nederland de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar een half miljoen. Iedereen krijgt met de ziekte te maken: als patiënt, als mantelzorger of binnen de familie- of vriendenkring. Alzheimer Nederland wil zich – samen met zo veel mogelijk anderen – voor hen inzetten. Beaufort support deze Stichting. De urgentie voor een structurele oplossing voor de ziekte neemt sterk toe. Door financiering van wetenschappelijk onderzoek hopen we dementie uiteindelijk te kunnen voorkomen of genezen. 

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken