(JUNIOR) CONSULTANT DEBT ADVISORY

VACATURE – (JUNIOR) CONSULTANT DEBT ADVISORY (0-3 jaar werkervaring)

Gezien de groei van het kantoor zijn wij op zoek naar een high potential die ons team komt versterken.

WIE ZIJN WIJ?

Beaufort is een middelgroot onafhankelijk advieskantoor van jonge hoog opgeleide professionals. Het kantoor is zeer dynamisch en binnen enkele jaren uitgegroeid tot marktleider in haar sector. Naast vastgoedfinanciering is herstructurering van ondernemingen en instellingen een belangrijke pijler binnen Beaufort. Wij werken met veel enthousiasme en betrokkenheid voor (middel)grote ondernemingen in Nederland en voor internationale cliënten werken wij samen met onze partners in o.a. het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Werken binnen Beaufort biedt je de gelegenheid om te werken in een dynamisch, uiterst professioneel team met veel vrijheid, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfstandigheid. Eigen initiatieven en ondernemerschap worden aangemoedigd en geen dag is hetzelfde. De sfeer is open en direct en de lijnen zijn kort. Je werkt nauw samen met de partners die 15+ jaar ervaring hebben in het adviseren van bedrijven op het gebied van debt advisory en herstructurering.

De (junior) consultant draait volop mee aan de deals en ondersteunt de partners en senior consultants bij onder andere het maken van vastgoed- en financieringsanalyses, het opstellen van teasers en/of het schrijven van informatiememoranda. De (junior) consultant heeft een actieve en ondersteunende rol in de adviestrajecten die Beaufort uitvoert. Gedurende de doorlooptijd van een financieringsproject is er sprake van uiteenlopende werkzaamheden waaronder het analyseren van de vastgoedpropositie en de daarmee samenhangende ontvangen informatie, het verwerken van de informatie in financiële modellen en in presentaties, het corresponderen met de klant, de financiers en overige betrokken adviseurs om tot een gedegen advies en/of een succesvolle transactie te komen.

WAT ZIJN JOUW KERNTAKEN?

 • Verzamelen van informatie en review van ontvangen documenten
 • Plannen van advies trajecten en workflow bijhouden
 • Maken van vastgoedanalyses
 • Opzetten van financiële modellen
 • Opstellen van teasers en/of informatiememoranda voor financiers
 • Inhoudelijk behandelen van correspondentie met relaties
 • Signaleren van ontwikkelingen in de markt

Aantal uren per week: het aantal uren voor deze functie is 40 uur per week.

WIE ZOEKEN WIJ?

Beaufort is op zoek naar ‘best in class’ en biedt, naast uitstekende doorgroeimogelijkheden, bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden in een uitdagende werkomgeving. Hierbij vragen wij:

 • Minimaal WO werk- en denkniveau
 • Sterk analytisch vermogen
 • Duidelijke affiniteit met vastgoed, de financiering daarvan en het werken met financiële modellen
 • Eventueel al eerste (werk)ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen of financieringen
 • Een hands-on mentaliteit en teamspirit
 • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Secure en efficiënte werker met een ‘drive for excellence’

INTERESSE?

Indien jij denkt in het bovenstaande profiel te passen en de ambitie hebt om je het vak van debt advisory eigen te maken in een dynamische omgeving, dan komen we graag met je in contact. Stuur a.u.b. je cv en motivatiebrief naar Gert-Jan Winkelhagen (g-j.winkelhag[email protected]; 06-13060752).

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons
op en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Een vrijblijvende afspraak maken