"Adapting to today, transforming for tomorrow"

“The Only Constant in Life is Change” – Heraclitus

In een wereld die gekenmerkt wordt door digitale en groene revoluties, oorlogen, inflatie en schaarste aan mensen en middelen, lijken de veranderingen elkaar steeds sneller op te volgen. Om succesvol te blijven moeten bedrijven en hun medewerkers zich aanpassen aan deze verandering.

Ter inspiratie beschrijft Beaufort in een serie welke veranderingen en ontwikkelingen in de media en in de eigen praktijk opvallen.

Deze week: De ontwikkeling van productiviteit in de bouw: Status, uitdagingen en vooruitzichten tot 2030

De bouwsector is essentieel voor de Nederlandse economie, maar staat tegelijkertijd bekend als een industrie waar productiviteitsgroei al decennialang achterblijft ten opzichte van andere sectoren. Terwijl technologische vooruitgang en procesverbeteringen in industrieën zoals productie en dienstverlening aanzienlijke productiviteitswinsten hebben opgeleverd, blijft de productiviteit in de bouwsector vaak stagneren. In dit artikel bekijken we de recente ontwikkelingen in de bouwproductiviteit, de factoren die hierop van invloed zijn en wat we kunnen verwachten voor de periode tot 2030 op basis van recente rapporten en analyses.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Arthur van Midden op de teampagina!